Een vakantie om na te denken & update blog

Een vakantie om na te denken & update blog

Hoi daar, ja ik weet het ik ben mijzelf er van bewust. De laatste weekjes is het een beetje rustig geweest op mijn blog.

Dat zal de komende weken ook nog zo zijn. Misschien weten jullie wel dat sinds ik bijna dagelijks vlog en video’s maak voor mijn youtube kanaal, ik weinig tijd over hou achter de computer voor anderen dingen. Dat komt omdat ik video’s maken en editten zo leuk vind.

Maar hierbij voor mijn lezers toch even een personal update en ook over mijn blog..

Wij gaan op vakantie! Yes wij gaan er volgende week even tussenuit met z’n 3tjes, de tesla en tent naar.. Spanje 🙂 Wil je hier niets van missen dan kun je dit natuurlijk allemaal volgen op mijn youtube kanaal en mijn instagram. Nog iets anders heel erg spannends is dat ik op vakantie dus waarschijnlijk of ongesteld ga worden.. of er achter kom dat ik zwanger ben. Uiteraard zit er altijd wat tijd tussen het posten en de daadwerkelijke tijd. Dus tegen de tijd dat jullie het horen weet ik het al. Dat is niet omdat ik het niet meteen wil delen, maar omdat ik wil dat mijn familie het niet te zien krijgt via een vlog.

Wat ik op vakantie nog meer ga doen is even goed nadenken over mijn toekomst met mijn blog en youtube kanaal. Uiteraard blijf ik gewoon elke werkdag vloggen en elke zondag een extra video plaatsen. Dat bevalt tot nu toe nog steeds erg goed en vind ik super leuk. Wel wil ik een iets andere ‘huisstijl’ minder roze en iets meer gericht op mijn leeftijds ge nootjes. Voor alsnog past alles leuk in de zomer, maar zo rond het najaar wil ik dit gaan veranderen naar iets met een mooie basis. En dus ook mijn website. Uiteraard niets saais hoor. Alleen vind ik nu het roze en paars wel echt de overhand hebben.
Ook wil ik op een paar vaste dagen een vast item gaan doen op mijn blog om ook hier het leven er in te houden.

Ik ben in de tussentijd dat ik hier over nadenk ook erg benieuwd naar jullie idee hier bij. Wat vinden jullie leuk & mooi? Hoe moet mijn logo (Diesna Loomans) worden?

Dan denk ik even verder na, onder mijn hoed 🙂

Share

Diesna Loomans, 32, mama, blogger & vlogger/editor about: fitness, food, fashion & fun. Founder/schrijfster Ohmyfitness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *