Jimmy Joy! De gezonde maaltijd vervanging voor als je even geen tijd hebt.

Jimmy Joy! De gezonde maaltijd vervanging voor als je even geen tijd hebt.

Je kent het wel, althans ik wel. Onderweg naar mijn werk realiseer ik mij ineens dat ik geen super healthy maaltijd in een bakje mee heb.

Nou ja.. misschien wel, maar dat is waarschijnlijk nog een restje van vorige week en wil ik echt niet uit de bodem van mijn stewardessen koffertje halen 🙂 Nou dan word het weer een kant en klare maaltijd vol met zout & suiker? Of een broodje ff snel tussendoor? Mmh als ik er een stuk fruit bij neem valt het misschien mee met mijn tekort aan vitaminen?

Tot ik deze maaltijd ‘vervangers’ tegen kwam. Hoe handig is dit om voor onderweg bij je te hebben? Het schijnt dat er mensen zijn die hier zelfs volledig op leven. Niet dat ik dit van plan ben. Maar ik hou nu eenmaal van snel, makkelijk en.. gezond! Dus whala, dit kan soms best eens even een uitkomst zijn. Daarbij moet ik er zelf altijd voor zorgen dat mijn eiwit inname optimaal is omdat ik veel sport. Nou zelfs daar hebben een speciale variant voor. Ook voor de vegans onder ons is er een speciale variant.

Er zijn shakes ( Jimmy Joy nutritionally balanced meal shakes ) en repen (de Twennybar ). Ik heb ze dus inmiddels allemaal uitgeprobeerd en ze zijn erg goed te doen. Geen hap of slok die ik niet weg krijg, ook geen mier zoetheid, gewoon neuraal met een fijn smaakje.

De repen bevatten 20% van je dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen.

Met een maaltijd shake bespaar je niet alleen tijd. Ook nog eens geld. deze gezonde maaltijd vervanging kost namelijk €1,76 per maaltijd vervanging van 700 kcal. Oh je en dus ook nog eens veel sneller. Tja en tijd is..

*Klink als een aardig verkoop praatje I know, maar ik heb hier niet voor betaald gekregen. Wel krijg ik een super klein percentage van het aankoop bedrag dus het zou leuk zijn als je de bestelling via mijn website doet. Maar wat ik vooral wil is jullie helpen een gezonder en vooral makkelijker leven te geven.

Share

Diesna Loomans, 32, mama, blogger & vlogger/editor about: fitness, food, fashion & fun. Founder/schrijfster Ohmyfitness.

Recommended Posts

Comments

  1. Het is een vervanging van 700calorieen, hoeveel zit er in zon reep,
    Heb je pas ontdekt echt super doe je het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *