Zelf bruiswater maken met de SodaStream

Sodastream

Ik ben gek op bruiswater! Waarom? Omdat ik eigenlijk bijna nooit zoete drankjes of fris drank drink. Alleen alleen maar thee en water komt ook wel eens je neus uit. Daarbij vind ik smaak echt heel lekker. Een citroentje erbij en het is perfect.

Toch koop ik niet vaak een fles spa rood. Ik bestel het wel wanneer wij bijvoorbeeld uit gaan. Ik vind het denk ik ook onhandig om steeds met flessen te zeulen voor ‘water met een bubbel’

En toen zag ik de SodaStream. Deze mocht ik uittesten van cookinglife. Ik deed dat deze week al in mijn vlog, maar hierbij zal ik ook even een blogpost maken van mij bevindingen. Gisteren heb ik hem nogmaals uitgetest en dit keer wilde ik het drankje nog een beetje extra lekker maken door na het maken van het bruiswater ook nog wat aardbeien door te mixen.

Dat was een succes, het proeft echt als een soort frisdrankje. Alles wat ik heb gedaan is eerst de SodaStream gebruiken om bruiswater te maken. Je hangt de fles in het apparaat en duwt heel even de knop in. Je ziet direct de bubbels er in komen. Er zit ook een dop bij de fles dus je kunt het ook daarna lekker in de koelkast zetten en bewaren. Daarna heb ik wat aardbeien in de blender gedaan met het bruis water.

Deze SodaStream bestellen!? Dat kan hier.

sodastream test

Op 2:30 testen wij hem voor het eerst uit:

  • Voor deze blogpost ben ik een samenwerking aangegaan met Cookinglife.
Share

Diesna Loomans, 32, mama, blogger & vlogger/editor about: fitness, food, fashion & fun. Founder/schrijfster Ohmyfitness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *